Ljud & Bild / Bluetooth & WiFi-högtalare / Bluetooth-högtalare

Bärbar högtalare med surroundljud

POWERCUBE AUDIO CUBE Bluetooth-högtalare

   Artnr: 3802EUACUBHar du en fråga om produkten?701:-
Exkl.moms


DISP SALDO:
11st

Leverans inom 24hBonuspoäng 701


Produktbeskrivning

Ett surroundljud

 De flesta högtalare är enkelriktad, vilket innebär att bästa möjliga ljud är endast direkt framför enheten.Eftersom audioCube använder rundstrålande högtalare, ljudet tränger luftrummet, utan döda punkter. Vi skapade en 360 ° ljudupplevelse, där ljudet interagerar med rummet. Den audioCube är den bästa bärbara Bluetooth högtalare för ditt hem, är det den perfekta mittpunkten för alla sammankomster.

Bas

Den audioCube har otrolig bas, särskilt för sin storlek. Detta förstärks ytterligare av en vibrerande plan, som också fungerar som en on / off knapp. Det finns också en integrerad lysdiod så att du enkelt kan se om produkten är på eller av.

Ingen extern adapter krävs

Den audioCube erbjuder också en integrerad strömkrets, vilket innebär att ingen skrymmande extern strömadapter behövs, vilket gör det lätt att placera och laddning som helst.

Inbyggt batteri

Den audioCube | Portable | också har ett internt batteritid på 12 timmar för situationer och händelser där ingen eluttag är tillgänglig. Om du letar efter den bästa bärbara högtalare att ta på gå audioCube kommer att pågå längre än andra bärbara trådlösa högtalare.

kontroller

Den audioCube funktioner tydligt knappar, där du kan komma åt alla grundläggande kontroller (paus / play, volym, föregående / nästa sång och skanna för parning) med en enda knapptryckning och alla reglage har tydliga rundgång. Om du vill styra på avstånd audioCube har Bluetooth för att göra det enkelt.

TillverkarePOWERCUBE
OEM3802/EUACUB
FärgSvart
Vikt1.09
QR Kod
/************************ Bing Ads **********************/ ', 'quantity': 1, 'item_price': 701}], ?>