Papper & Utskriftsmedia / 3D-Print / PLA filament

PLA-filament för 3D-printing i tranparenta färger med extremt jämn utskrift

POLYMAKER PolyPlus PLA Transparent Blå 1,75 mm/750g

   Artnr: 70028Har du en fråga om produkten?0:-
Exkl.moms


DISP SALDO:
0st

Obekräftad leveransdatumBonuspoäng 0


Produktbeskrivning

PolyPlus ™ PLA är en premium PLA filament avsedd för alla FDM / FFF 3D-skrivare. Filamentet produceras med vår patenterade Jam-Free ™ teknik som garanterar konsekvent extrudering och förhindrar trassel.

Jam Free ™  : Vår patenterade Jam-Free ™ teknik förbättrar dramatiskt värmestabiliteten hos våra PLA filament,  genom att kombinera den senaste utvecklingen i biopolymer och avancerad polymerbearbetning teknik. Som ett resultat uppvisar vår PolyPlus ™ PLA filament en hög mjukningstemperatur på mer än 140 ° C, över 80 grader högre än alla andra PLA trådar som för närvarande finns på marknaden. Så vid utskrift, kommer tråden aldrig mjukna i "kalla änden" och smälter snabbt en gång in i uppvärmningszonen. Detta leder till extremt jämn utskrift och man slipper munstycken som täpps igen!

Färg : Liva upp dina modeller med ett urval av sju klara färger eller ge dem som kristall lyster med våra fyra genomskinliga färger. Med ett urval av 11 olika färger och är du tvungen att hitta rätt val för din 3D-utskrifter.

Hög kvalitet : PolyPlus ™ PLA, liksom alla våra andra produkter, är tillverkad med teknik och utrustning state-of-the-art polymerbearbetning. Det har de mest rigorösa specifikationer bland alla PLA trådarna på marknaden. Med vår kvalitetskontroll åtta steg vi inte bara syftar till att hålla sig till industristandarden, utan också att bli marknadsledande för kvalitet i 3D-printing branschen. Allt för att säkerställa att endast produkter av högsta kvalitet når din dörr.

Safe & Clean : PolyPlus ™ PLA tillverkas uteslutande av Nature "Ingeo ™ PLA harts. Till skillnad från vissa filament på marknaden frigör PolyPlus ™ PLA inga farliga lukter som garanterar en säker och ren utskrifter. PLA filamenten vi använder är inte bara certifierade för kontakt med livsmedel men också helt biologiskt nedbrytbar och har ett av de mest miljöansvarsfulla tillverkningsprocesserna inom industrin, vilket minimerar påverkan på vår miljö.

Material specifikation

Glasövergångstemp
~ 60 ° C

Densitet
1,17-1,24 g / cm3

Diameter
1,75 mm eller 2,85 mm

Tolerans
± 0,05 mm
50 mikron
(Typiska ~ ± 0,02 mm)

Allmänna utskriftsinställningar

Rekommenderad utskrift Temperatur:
195-230 ° C (diameter 1,75 mm)
210-230 ° C (diameter 2.85mm)

Rekommenderad 3D utskriftshastighet:
40-90 mm / s

Rekommenderas uppvärmd bäddtemperatur
Krävs

TillverkarePOLYMAKER
OEM70028
FärgBlå
UtförandePolyPlus
Storlek1,75 mm
DelgruppPLA filament
TillgångstypPolyPlus
Vikt750g
Storlek SpecDiameter: 1,75 mm
Gramvikt750 gram filament per spole
EAN kod


barcode

QR Kod
/************************ Bing Ads **********************/ ', 'quantity': 1, 'item_price': 0}], ?>