Vi tipsar
Papper & Utskriftsmedia / 3D-Print / Flexibla filament

Flexibel filament för 3D-printing med god elasticitet

POLYMAKER PolyFlex Filament Gul 1,75 mm/750g

   Artnr: 70109Har du en fråga om produkten?0:-
Exkl.moms


DISP SALDO:
0st

Obekräftad leveransdatumBonuspoäng 0


Produktbeskrivning

PolyFlex ™ är en mycket flexibel men ändå enkelt att skriva ut 3D-print material. Genom god elasticitet minimerars misslyckande, PolyFlex ™ öppnar upp en helt ny värld av applikationer.

Flexibel : PolyFlex ™ har en "Shore A" hårdhet av 90-95A och en stor påfrestning till fel på över 400%. Dessa är inte bara siffror på en sida, men testvärden som erhållits från faktiskt tryckta delar. Vad detta betyder är att PolyFlex ™ ger dig coola flexibla delar utan risk att det ska brytas sönder. PolyFlex ™ är verkligen ditt bästa verktyg för att skapa roliga flexibla delar.

Skrivare kompatibilitet : En av våra viktigaste mål när utvecklings PolyFlex ™ var att göra det enkelt för alla att använda. Flexibla filament är kända för att vara svåra att arbeta med, men inte längre. PolyFlex ™ är utformad för att vara kompatibel med nästan alla stationära FDM / FFF 3D-skrivare och kräver ingen ändring hårdvaran. Den är Inte bara smidig utan fäster bra på en stor mängd ytor utan behov av en uppvärmd byggaplatta så att du kan tänka på något annat än vilken modell du kommer att skriva ut.

Flex-up din fantasi : Den mjuka och flexibla naturen hos PolyFlex ™ öppnar upp en ny dimension av vad man kan göra med 3D-skrivaren, kläder, skor, kläder, proteser ... you name it. Möjligheterna är oändliga.

material specifikation

Glasövergångs Temp
N / A

Densitet
1,17-1,24 g / cm3

Diameter
1,75 mm eller 2,85 mm

Tolerans
± 0,05 mm
50 mikron
(Typiska ~ ± 0,02 mm)

Allmänna utskriftsinställningar

Rekommenderad utskrift Temperatur:
220-235 ° C (diameter 1,75 mm)
220-235 ° C (diameter 2,85 mm)

Rekommenderad 3D utskriftshastighet:
30-90 mm / s

Rekommenderas uppvärmd bäddtemperatur
Krävs

Bygga plattform
Alla våra produkter fungerar bra med vanliga bygga plåtytorna såsom blå tejp, Kapton bandet, glas, etc. Men för den bästa användarupplevelsen, rekommenderar vi att du använder vårt material med BuildTak ™, en build platta yta som utformats speciellt för desktop FDM / FFF-skrivare.

TillverkarePOLYMAKER
OEM70109
FärgGul
UtförandePolyFlex
Storlek1,75 mm
DelgruppFlexibla filament
TillgångstypPolyFlex
Vikt750g
Storlek SpecDiameter: 1,75 mm
Gramvikt750 gram filament per spole
EAN kod


barcode

QR Kod
/************************ Bing Ads **********************/ ', 'quantity': 1, 'item_price': 0}], ?>