Club DaytonerBli medlem och få rabatter, erbjudanden samt poämg på alla dina köp. Club Daytoner är vår förmånsklubb som är tillgänglig för alla Daytoners kunder. Medlemskapet är nyckeln till ännu lägre priser på lasertoner och bläckpatroner samt att få ta del av förmåner och erbjudanden.

Brons, Silver eller Guld
Det finns 3 nivåer av medlemskap baserade på inköpsvolym som du kan läsa mer om genom att klicka på symbolerna till höger. När man handlat för 10 000 kr blir Bronsmedlem i Club Daytoner. Efter att ha handlat för 25 000 kr uppgraderas medlemskapet automatiskt till
Silvernivå. När man handlat för 50 000 kr nås nästa nivå som ger ett Guldmedlemskap.

Framför allt Guld-, men även Silvermedlemmar premieras med extra förmånliga erbjudanden och låga priser som ett tecken på vår uppskattning för lojaliteten mot Daytoner.

Bonuspoäng
Utöver låga priser, snabba leveranser och smart shopping på lasertoner och bläckpatroner vill vi att du ska känna att det lönar sig att vara kund hos Daytoner. Därför har vi skapat ett lojalitets-program som ger dig bonuspoäng på varenda krona du spenderar hos oss.

Det spelar ingen roll vilken typ av vara du beställer – du får alltid poäng när du beställer förbrukningsmaterial och andra tekniska prylar.

Hur tjänar man poäng?
Bonuspoängsystemet är lika enkelt som det låter. När du handlar får du automatiskt poäng på dina inköp. Dessa poäng finns sedan tillgängliga på ditt poängkonto i Bonusavdelningen. Du får 1 poäng per spenderad krona när du handlar och för de intjänade poängen kan
du sedan handla varor i Bonushörnan i samband med ordinarie inköp

Exempel på vad man kan använda sina bonuspoäng till?
Du väljer själv när och hur du vill använda dina poäng. I bonusavdelningen finns en mängd varor att välja mellan och sortimentet uppdateras kontinuerligt.

Hur utnyttjar man Bonuspoängen?
För att utnyttja dina poäng loggar du in på ditt konto och går till Bonushörnan för att se dina Bonuspoäng och vilka varor som finns att välja mellan. Här handlar du precis som vanligt med skillnaden att du betalar med poäng vid kassan. Bonuspoängen behöver inte användas före ett speciellt datum förutsatt att du gör minst ett inköp varje 12 månaders period.

Du kan välja bort bonuspoängen?
Bonuspoängen är frivilliga vilket innebär att om ditt företag har en policy mot bonussystem så behöver du inte använda dem. Klicka i detta alternativ när du öppnar kontot.

Övrigt
Bonuspoäng är en färskvara och avsedda att ge mervärde till aktiva kunder. Bonuspoängen är giltiga i 12 månader och om ett konto är inaktivt och inga köp sker under 12 månader nollställs bonuspoängen.
/************************ Bing Ads **********************/