Mobil & Surfplatta / Hörlurar & Headset / Hörlursproppar

Paket med 3 par 500 Comfort, Isolation och Sport hörlursproppar

COMPLY Variety Pack Hörlurspropp 500 Medium (3 Par)

   Artnr: 17-60501-11Har du en fråga om produkten?55:-
Exkl.moms


DISP SALDO:
0st

Obekräftad leveransdatumBonuspoäng 55


Produktbeskrivning

Comply Foam hörlursproppar av skum för in-ear-hörlurar förbättrar både ljud och komfort. De formar sig efter hörselgången, sitter bekvämt, håller tätt och trillar aldrig ut. Det betyder bättre bas och maximal isolering mot störande ljud under t.ex. resan.

Comply Foam tillverkar proppar som passar i princip alla in ear-hörlurar i ett patenterat skummaterial som effektivt isolerar bort störande ljud och får ett bra fäste i öronen.

Comply’s proppar finns i tre olika modeller; Sport, Isolation och Comfort.

Sport har ett lite grövre skummaterial som får extra bra fäste i öronen vid hög fysisk aktivitet.

Isolation isolerar som namnet antyder extra bra mot omgivningens ljud för att skapa en extra klar och störningsfri lyssningsupplevelse.

Comfort har en rundad form som sitter skönare i örat framför allt för den som använder sina hörlurar mycket för att minska risken för utmattning i örat. 

De tre olika modellerna går att få i Plus-version, vilket innebär att proppen är utrustad med SweatGuard (Sport-series) eller Waxguard (Isolation- och Comfort-series) som skyddar hörlurarna från att svett, fukt och vax tränger in i dem.

Fördelarna med att använda Comply Foam är flera. Basen upplevs starkare och du kan spela på lägre volym. Materialet är flexibelt och följer dina hörselgångars form och rörelser, vilket ger oslagbar isolering och får propparna att sitta kvar stabilt i öronen. Materialets mjukhet ger också mycket god komfort. 

Med Comply Ear Tips får du ut bästa möjliga ljud från dina in-ear-hörlurar oavsett vilken modell du använder. Comfort passar de flesta in-ear-modeller i Daytoners sortiment, men du får gärna kika i guiden på www.complyfoam.com.

Hörlursproppar är lösa öronadaptrar som kan ersätta de gummi- eller silikonadaptrar med medföljer dina in-ear-hörlurar. De är tillverkade i ett unikt Comply-minnesskum som formar sig efter din hörselgång, vilket ger en rad fördelar:

  • De trillar inte ut.
  • Du får mycket bättre bas tack vare den suveräna anpassningen efter hörselgången.
  • Du kan lyssna mycket längre utan att uppleva trötthet eller irritation.
  • Du får maximal isolering mot störande ljud – alla tiders under resan.

Med Comply Ear Tips får du ut bästa möjliga ljud från dina in-ear-hörlurar oavsett vilken modell du använder. Comfort passar de flesta in-ear-modeller i Daytoners sortiment, men du får gärna kika i guiden på www.complyfoam.com.

Comply-skum – ett unikt material med en mängd fördelar 
Tekniken bakom Comply-skummet sträcker sig ända tillbaka till 80-talet, då ett forskarteam hos 3M under ledning av biokemisten Bob Oliveira tog fram den ursprungliga versionen av materialet. 1990 köpte Oliveira tekniken och startade företaget Hearing Components. 
 
Efter många års arbete och ytterligare forskning hade hans team utvecklat ett Comply-material som passar helt perfekt till in-ear-adaptrar. Företaget har också en ganska stor proffsavdelning som tar fram specialprodukter till bland annat polis och militär. Det här bekräftar att Comply är mycket mer än bara skumgummi – det här är ett högteknologiskt material som fyller sin funktion perfekt. 
 
SPECIFIKATIONER
 
  • Gummi-adaptrar till in-ear-hörlurar 
  • Tillverkade i Comply-skum 
  • Säljs i paket om 3 par (samma storlek) 
TillverkareCOMPLY
OEM17-60501-11
FärgSvart
StorlekMedium
Vikt0.02
ÖvrigtVariety Pack
QR Kod
/************************ Bing Ads **********************/ ', 'quantity': 1, 'item_price': 55}], ?>